You are here

Kabinet Van De Gouverneur Van Curaçao

  • Sharebar
Beëdiging Nieuwe Ministers Curaçao

WILLEMSTAD -- Gouverneur Lucille George-Wout heeft vandaag de nieuw aangetreden ministers, Eugene Rhuggenaath en Siegfried Victorina, beëdigd. Zoals eerder bericht is het formatieproces op 23 november afgerond.

Thans is weer sprake van een...

WILLEMSTAD -- Op maandag 16 november heeft Minister-President Whiteman aan de Gouverneur verslag gedaan van zijn informatiewerkzaamheden.

WILLEMSTAD -- Op 9 november heeft het Kabinet Whiteman aan de Gouverneur verzocht om haar ontslag te verlenen nadat de coalitiepartijen hun meerderheid in de Staten hadden verloren. Dit verzoek heeft de Gouverneur in beraad genomen. Vervolgens...

Boek Belastingrecht

WILLEMSTAD -- Vorige week heeft de waarnemend Gouverneur van Curaçao, mevrouw Römer-Kenepa, het tweede studieweek Belastingrecht Curaçao in ontvangst genomen van de heer mr.drs. Javier Silvania.

Gouverneursoverleg

WILLEMSTAD -- Op donderdag 10 september heeft een Gouverneursoverleg plaatsgevonden in Curaçao, op het paleis van de Gouverneur.

WILLEMSTAD -- Gobernashon serio, responsabel i di kalidat ta rekeri vishon, kurashi, determinashon i madures:

Donashon Na Princes Wilhelminafonds Curaçao

WILLEMSTAD -- Deze maand zult u de collecteurs van het Princes Wilhelminafonds Curacao met de rode en grijze collectebussen regelmatig tegenkomen.

Huramentashon Di Dos Hues Nobo Mr. Hendrik Johannes Fehmers I Mr. Derk Haan

WILLEMSTAD -- Maandag 31 augustus zijn twee nieuwe rechters van het gemeenschappelijk hof van justitie beëdigd.

WILLEMSTAD -- De heer Ivar Asjes heeft vanavond zijn ontslag als Minister-president, Minister van Algemene Zaken, ingediend bij de Gouverneur. Hij is als Minister-president opgevolgd door de heer Bernard Whiteman, die naast de portefeuille van...

Draaginsigne

WILLEMSTAD -- Op woensdag 26 augustus heeft de Gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout, een Draaginsigne Gewonden uitgereikt aan Curaçaoënaar Brian Pietersz. Brian heeft, als militair in de jaren 90, twee maal deelgenomen aan een vredesoperatie...

Subscribe to RSS - Kabinet Van De Gouverneur Van Curaçao