You are here

  • Sharebar

Meet And Greet Kunstenaars Desaroyo

 Meet And Greet Kunstenaars Desaroyo

WILLEMSTAD -- Verschillende kunstenaars van de groepsexpositie Desaroyo zijn zaterdag aanwezig op landhuis Bloemhof voor een ontmoeting met het publiek.

Van 10.00 uur tot 12. 00 uur zijn zij beschikbaar  voor vragen over de kunstwerken waarin zij hun visie over de ontwikkeling van Curacao in de toekomst vorm hebben gegeven.

Bijna veertig kunstenaars nemen deel aan deze expositie die tot stand is gekomen middels een samenwerking tussen hen, de ontwikkelingsorganisatie Korpodeko en Landhuis Bloemhof.

Desaroyo

De expositie is gekoppeld aan het 30 jarig bestaan van de ontwikkelingsorganisatie Korpodeko. ‘Art is our agent for the future’ is de slogan van dit project waarmee Korpodeko aangeeft creativiteit te zien als een belangrijke factor in de ontwikkeling van een land. Om de daad bij het woord te voegen zal Korpodeko een Kunstfonds oprichten. Een deel van de opbrengst van de expositie is voor dit fonds.  

Reizende expositie

Na 4 juni zal Desaroyo nog op twee andere lokaties op Curaçao te zien zijn om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de kunstwerken te zien. Van 11 juni tot 2 juli in Casa Moderna en van 9 juli tot 30 juli op Groot Santa Martha. Rondom Desaroyo worden ook verschillende activiteite gepland waaronder de Meet & Greet van aanstaande zaterdag.

Aan deze expositie werken mee: 

Carlos Blaaker & Neeltje Timmers, Doggis, Avantia Damberg, Matteo Mariani, Curaçao Folk Art, Wim Snelders, Shardenia Felicia (IBB), Omar Sling, Amber Tummers (IBB), Ariadne Faries, Marcel van Duijneveldt, Eugenie Boon (IBB), Michèle Russel – Capriles, Herman van Bergen & Daisy Casimiri, Marti Genger, Marjon Wegman, Rien te Hennepe, Fiona Henriquez, Maghalie George, Diederik Radder, Carl Ariza, Marlies Schoenmakers, Hector Rafaela, Rose Ann Ignacio, Suzet Rosaria, Susan Rudolf, Lies Bruens, Babette de Waele, Ellen Spijkstra, the Art Heals Foundation, Morgaine Parris, Krista van der Meijden, Annemieke Dicke, Pito Polo, Arnold Bakker en SDKK.

Landhuis Bloemhof is te vinden aan de Santa Rosaweg nr 6 (naast Tap Maar In). Meer informatie kan opgevraagd worden middels een mail naar info@Bloemhof.cw . Er kan ook telefonisch contact opgenomen worden via 737-5775.